Hva kan vi gjøre for deg?

Onsdag 10. mai fra klokken 8 til 10 inviterer vi deg til frokostmøte hos oss i Haslevollen 3. Der får du vite mer om hvilke behov vi kan dekke for deg og din bedrift.

– Dette blir et uformelt og hyggelig frokostmøte der vi gir en kort presentasjon av bedriften og hva vi kan gjøre for deg. I tillegg får du en omvisning på Fossheim slik at du kan se hvordan vi jobber, sier markedskoordinator Lise Aaseth.

Fossheim har lang erfaring i å tilby kvalitetssikrede tjenester innen ulike områder. Disse består av blant annet pakking av ulike produkter, samt tjenester innen HR hvor karriereveiledning og oppfølging av sykemeldte er hovedfokus. Vi er også interessert i å knytte kontakt med arbeidsgivere som ønsker å åpne sin arbeidsplass for praksiskandidater som vil komme tilbake i arbeid.

Ta samfunnsansvar og bidra til et inkluderende arbeidsliv

– I forbindelse med 50-årsjubileet vårt ønsker vi å nå ut til flere fremtidige samarbeidspartnere – kanskje bedriften din har behov vi kan dekke? Samtidig kan du være med på å ta samfunnsansvar og bidra til et inkluderende arbeidsliv.

Gjør arbeidsdagen din enklere

Frokostmøtet passer for deg som ønsker å åpne dørene for arbeidssøkere som har behov for praksis i det ordinære arbeidslivet, for så på sikt å komme i arbeid – eller om du trenger pakketjenester til produktene dine. Målet vårt er å samarbeide med bedrifter som har behov Fossheim kan løse for dem.

Vi påtar oss de oppgavene dere ikke har tid eller ressurser til

– Det er mange bedrifter hvor noen av arbeidsoppgavene de utfører selv kan gjøres av oss. Disse kan utføres i våre lokaler og/eller av våre praksiskandidater. Vi påtar oss de arbeidsoppgavene dere ikke har tid eller ressurser til, forteller Lise.

Dette kan for eksempel være pakking, adressering, utsendelser og enkle monteringsoppgaver.

Frokostmøter
  • Målet med frokostmøtene på Fossheim er at vi ønsker å bli mer synlige i markedet, slik at du kan se hva vi gjør og hvordan vi jobber
  • Du får en presentasjon av tjenestene vi tilbyr som bedriften din kan ha behov for
  • Med omtrent 100 arbeidstakere er vi en større aktør i markedet enn mange tror
  • Er en ypperlig arena for bedrifter som ønsker praksiskandidater
  • Vi har fått mange positive tilbakemeldinger og fornøyde kunder på frokostmøtene
  • Du får servert deilig mat fra vår egen cateringtjeneste

– Vi vet det finnes utallige muligheter og behov der ute – Fossheim kan dekke dem og gjøre en god jobb for deg. Du kan komme på en omvisning og bli kjent med hvordan vi jobber, og få et innblikk i de forskjellige avdelingene våre og hvilke tjenester de tilbyr.

Med over 150 ansatte får besøkende seg en aha-opplevelse når de ser hvor stor bedrift Fossheim er. Men én ting er å være en stor aktør – noe helt annet at kundene får en trygg leveranse.

– Alt vi leverer av tjenester er kvalitetssikret, og vi har en rekke trofaste og fornøyde kunder og samarbeidspartnere som har vært hos oss i en årrekke – og som stadig gir oss oppdrag. Når kundene først har kommet til oss blir de stort sett værende, sier Lise, som til slutt har en ekstra fristelse på lur til alle som kommer:

– Jeg kan garantere en meget smakfull frokost som er levert av vår egen cateringtjeneste.

Meld deg på seminar

Frist: 2. mai